Prape do ti lutem

Perqafo,
i thashe the shko.
Nata e fundit per ne eshte kjo.
Veten s'mund ta qetesoj,
kur e di qe ai s'me do.

[Do te kthehem ndonjehere.
Kurr me pare se kisha ndjere,
dashurine te kish kaq zjarr!
Hera e fundit dhe e pare!

( (2x)
Prape do ti lutem,
do ti them qendrro me mua
me mire njerez njoh,
por,vetem ate dua.
Githe jeten ia kushtoj,
dhe vdekja eshte e tija.
Por sonte mos me ler te vetme dashuria)
[Chourse]]

Dhe i thashe,
pa ty sjetoj
por ai jo
nuk me kuton.
Me mos fol.
Me mire ti shko.
Per ty neser do te jete shume vone.

[Do te kthehem ndonjehere.
Kurr me pare se kisha ndjere,
dashurine te kish kaq zjarr!
Hera e fundit dhe e pare!

( (3x)
Prape do ti lutem,
do ti them qendrro me mua
me mire njerez njoh,
por,vetem ate dua.
Githe jeten ia kushtoj,
dhe vdekja eshte e tija.
Por sonte mos me ler te vetme dashuria)
[Chourse]]


Taal: albanian